Як позбутися від цвілі на стінках. Поради.


Цвіль - це така зараза, що має можливість з'явитися не лише на дерев'яній площині, однак і на бетонній. Покриваються грибком найчастіше кути, стелі і стіни, що виходять на вулицю. Для того, щоб дані темні цятки розходилися по стінках, необхідні особливі умови, такі як підвищена волога і сирість будівлі. Крім шкоди для стін, цвіль дуже шкідлива для людського організму. Тому, якщо виявили зловісні темні плямочки у себе в оселі, потрудіться якомога швидше позбутися від них, інакше це жахливо відобразиться на вашому самопочутті і на здоров'ї ваших близьких.


Чому цвіль виникає на стінках?

Якщо у Вашій оселі відсоток вологості перевершує 75% при температурі +17 за Цельсієм, до того ж погано діє вентиляція, ви організували найбільш підходящі умови для розмноження грибка. Ниточки цвілі готові просочуватися в будь-який матеріал, тим самим руйнуючи його, тому постарайтеся ретельно підготувати будівельний матеріал і провести всі попереджувальні роботи.


Появі цвілі на укосах говорить про невірне встановлення металопластикових систем вікон. При монтажі вікон потрудіться обробити площини антисептиком і закрийте всі ймовірні отвори монтажною піною.


Як боротися з темною цвіллю?

Найвідоміший спосіб боротьби - це Біоцид. Даним засобом потрібно обробити всі уражені площині. Засіб досить токсичний, тому працювати з ним необхідно дуже обачно.


Серед народних засобів знаменитими альтернативами вважаються мідний купорос, білизна і інші засоби на базі хлору. Однак більша частина з даних засобів не готові знищити спори, вони ліквідують лише видимі плямочки.


Як усувати цвіль і грибок з стінок?

Ремонт стін з грибком потрібно починати з тих зон, де були плями. Знімаємо всі шпалери і відразу відправляємо в смітник. Шар штукатурки потрібно знімати до тих пір, поки він стане рихлим - це означає, що його вже зруйнувала цвіль. Тепер починаємо обробляти площину особливими засобами. Змащувати потрібно не лише самі ділянки, однак і зони навколо них, особливу увагу зверніть на щілини і тріщини.Коли будете готувати штукатурку, додайте до складу дезінфікуючий засіб.


Як запобігти появі цвілі на стінках?

Найбільш важливе - це обладнання гарної вентиляції будівлі. Кімнати, в яких була цвіль, потрібно побільше провітрювати. Не встановлюйте меблі до стінок дуже близько. Ще, при плануванні будівлі, намагайтеся прокладати каналізаційні труби далі від стінок.


Поради від інтернет-магазину "Вау Маркет" (wowmarket.com.ua)

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Обережно шахраї. Нова схема. Не попадіться.

Как избавиться от плесени на стенках. Советы.